1. /
    2. Pre zákazníkov
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Sprievodca

Sklenené obrazy vs. obrazy na plátne

Nástenné obrazy sú dekoráciou, ktorá bola niekoľko rokov ozdobou našich interiérov. Tradičné obrazy pomaly nahrádzajú moderné. Ktorú z nich si vybrať? Sklenené obrazy alebo obrazy na plátne?

obrazy na szkle

Dobre zvolené farby sú základom všetkých nástenných dekorácií, bez ohľadu na materiál, z ktorého boli vyrobené. Výrazné, sýte a hlboké farby sú niečím, čo vytvára atmodféru a každému interiéru poskytujú jedinečný charakter. Rozdiely v štruktúre obrazov môžu spôsobiť rozdiely vo vnímaní farieb. Farebné obrazy na plátne canvas majú podobnú štruktúru ako obrazy namaľované olejovými farbami. Sú matné a verne zobrazujú farby, a to vďaka vývoju technológie digitálnej tlače. Materiál canvas dobre absorbuje svetlo. Sklo je lesklé a hladké. Vzorované sklenené obrazy budú dobre vyzerať na mieste bez slnečného svetla, kde sa dá vyhnúť efektu odrazu.

Ako tvrdené sklo, tak aj materiál canvas umožňuje tlačiť grafiku v najvyššej kvalite. Tvrdené sklo je jedným z najodolnejších materiálov dostupných na trhu. Je odolné proti poškrabaniu, prachu a mechanickému poškodeniu. Inštalácia skleneného obrazu nie je jednoduchá pre jeho hmotnosť. Ak hľadáte niečo, čo môžete ľahko presunúť z miesta na miesto, potom bude určite lepšou voľbou obraz vyrobený z materiálu canvas.

Medzi sklenenými obrazmi a obrazmi canvas máme v obchode Tulup bohaté množstvo vzorov a najvyššiu kvalitu tlače. Tu uvádzame niekoľko inšpirácií:

1. Sklenený obraz Lotosový kvet – tento obraz je venovaný najnovším trendom, ktoré poukazujú na kombináciu čiernej s bielou v maxi štýle. Čierna a biela sú nielen elegantnou, ale aj módnou kombináciou. Lotosový kvet symbolizuje harmóniu a pokoj, ktorý často chýba v každodennom zhone.

2. Obraz na plátne Pastelová magnólia – romantický, jemný a ženský obraz zjemní čiastočne strohý dizajn severskej kuchyne a trochu ju oživí farbami. Pastelová ružová farba sa bude najlepšie vynímať v dievčenskej spálni alebo v izbe pre hostí. Romantické, elegantné kvety budú obľúbenými motívmi sezóny 2020/2021.

3. Obraz na skle Májová lúka – výrazné farby sú dizajnom nielen pre odvážnych. Ostré farby narušia monotónnosť interiéru v neutrálnom štýle. Súčasné trendy nabádajú k experimentovaniu s farbami. Výtazné farby v sebe skrývajú veľký potenciál. Nebojte sa ho využiť.

4. Obraz na plátne Bylinkové zákutie – je ideálnym návrhom do kuchyne. Bylinky sú totiž základom každého pokrmu a mimochodom, krásne voňajú! Bylinková kompozícia v rustikálnom štýle bude krásnym a štýlovým doplnkom drevenej kuchyne.

Čítajte tiež:
Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie
21.03.2024

Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie

Kuchyňa si zaslúži viac než len funkčný dizajn; túži po štipke osobnosti, troche kreativity a bohatej porcii štýlu. Kuchyne a jedálne, epicentrá kulinárskych tvorov a spoločenských stretnutí, by mali odrážať nielen funkčnosť, ale aj teplo a osobnosť tých, ktorí ich obývajú.

viac
Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024
23.02.2024

Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024

Ak snívate o tom, že vaša kúpeľňa bude jedinečná, ste na správnom mieste. Ponorme sa do sveta luxusných kúpeľňových trendov, kde záleží na každom detaile, a premeňme svoj priestor na oázu štýlu a pohodlia.

viac
Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie
15.12.2023

Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie

Zrkadlo zohráva kľúčovú úlohu, nielen nám pomáha v každodenných rituáloch, ale tiež je dôležitým dekoračným prvkom. V dnešnom článku rozvineme tému výberu zrkadla do kúpeľne, preskúmame rôzne typy zrkadiel, povedieme sa praktickými tipmi a inšpiráciami a pozrieme sa na aktuálne trendy.

viac
Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky
28.11.2023

Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky

Predvianočné obdobie je najkrajším obdobím roka. Tmavé večery osvetľujú krásne vianočné ozdoby, v obchodoch sa objavujú inšpirácie a nápady na originálne darčeky a my prehľadávame stránky s receptmi, aby sme vybrali tie najlepšie a prekvapili tak našich hostí.

viac