1. /
    2. Pre zákazníkov
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Sezónne dekorácie

Valentínske nástenné dekorácie

Blíži sa sviatok zamilovaných. Nákupné centrá sú v obkľúčení, ktoré bude trvať až do konca budúceho týždňa. Je to okamih, kedy sa musíte rozhodnúť, či byť rozvážnym alebo romantickým, alebo možno obe naraz? Zameriavame sa na originálne nápady a presne takými sú valentínske nástenné dekorácie.

valentínske nástenné dekorácie

Romantické a originálne

Nástenné dekorácie nemusia byť nudné. V dnešnej dobe pokročilých technológií je rozmanitosť nástenných dekorácií obrovská. Môžete si zakúpiť originálne srdce vytlačené 3D technikou, kovové nástenné police v loftovom štýle, a dokonca aj sklenené hodiny vyrobené z tvrdeného skla. Ako teda vysvetliť fakt, že sa každoročným valentínskym trhákom stávajú bonboniéry a ruže zabalené do fólie?

Valentínsky reklamný predmet s nápadom

Často nakupujeme darčeky v zhone, len aby sme niečo kúpili. S takýmto darčekom však nebudú spokojní tí, ktorí majú radi nezvyčajné riešenia. Práve pre nich sme vytvorili valentínske dekorácie na stenu, ktoré budú ozdobou každého interiéru:

  1. Sklenený obraz Kamenné srdce - kompozíciou je stvorený pre priaznivcov minimalizmu a vintage štýlu. Aj keď na prvý pohľad nevyzerá príliš atraktívne, stačí sa naň pozornejšie zadívať, a uvidíte skutočný potenciál, ktorý v sebe tvar srdca ukrýva.

  2. Obraz na plátne Jarné srdce - je poklonou jari a jarnej energie. Nič nefunguje tak pozitívne ako dávka príjemného slnečného počasia. Kto by nechcel mať vo svojej záhrade večne zelený strom v tvare srdca?

  3. Sklenená doska Ružové pokušenie - funkčná sklenená doska z tvrdeného skla odolná proti poškriabaniu a poškodeniu. Ideálna na Valentína. Vďaka šťavnatej červenej farbe budete mať po celý deň viac energie a interiéry budú rozhodne vyzerať romantickejšie ako obvykle.

  4. Sklenená doska na krájanie Ovocné srdce - je darčekom, ktorý očarí každú gazdinku. Plody usporiadané v tvare srdca urobia prípravu jedál potešením a nie nudnou povinnosťou.

  5. Sklenené nástenné hodiny Mačacie vystrájanie - každý pozná niekoho, kto zbožňuje mačky. Valentínske dekorácie s mačiatkami sú dobrým nápadom na jedinečný darček. Sklenené hodiny s mačkami sa osvedčia nielen na Valentína, ale aj ako dekoratívny prvok interiéru.

Valentínske dekorácie nemusia byť triviálne, kúpené na poslednú chvíľu a opakujúce sa. Stojí to za to venovať trochu času hľadaniu niečoho jedinečného, čo sa bude páčiť nielen milovanej polovičke, ale aj doma navodí romantickú atmosféru nielen počas sviatkov.

Čítajte tiež:
Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie
21.03.2024

Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie

Kuchyňa si zaslúži viac než len funkčný dizajn; túži po štipke osobnosti, troche kreativity a bohatej porcii štýlu. Kuchyne a jedálne, epicentrá kulinárskych tvorov a spoločenských stretnutí, by mali odrážať nielen funkčnosť, ale aj teplo a osobnosť tých, ktorí ich obývajú.

viac
Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024
23.02.2024

Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024

Ak snívate o tom, že vaša kúpeľňa bude jedinečná, ste na správnom mieste. Ponorme sa do sveta luxusných kúpeľňových trendov, kde záleží na každom detaile, a premeňme svoj priestor na oázu štýlu a pohodlia.

viac
Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie
15.12.2023

Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie

Zrkadlo zohráva kľúčovú úlohu, nielen nám pomáha v každodenných rituáloch, ale tiež je dôležitým dekoračným prvkom. V dnešnom článku rozvineme tému výberu zrkadla do kúpeľne, preskúmame rôzne typy zrkadiel, povedieme sa praktickými tipmi a inšpiráciami a pozrieme sa na aktuálne trendy.

viac
Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky
28.11.2023

Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky

Predvianočné obdobie je najkrajším obdobím roka. Tmavé večery osvetľujú krásne vianočné ozdoby, v obchodoch sa objavujú inšpirácie a nápady na originálne darčeky a my prehľadávame stránky s receptmi, aby sme vybrali tie najlepšie a prekvapili tak našich hostí.

viac