1. /
    2. Pre zákazníkov
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Nástenné dekorácie

Moderné nástenné hodiny

moderná obývacia izba s kuchyňou

 

Nástenné hodiny sú módny a užitočný doplnok, ktorý výrazne uľahčuje každodenný život a dodáva interiérom jedinečné čaro. Hodiny sú v našich domovoch prítomné už mnoho rokov, mení sa iba forma a materiál, z ktorého sú zhotovené. Prečo si ich teda tak radi kupujeme do našich domácností?

Pohodlný spôsob, ako kontrolovať čas

Čas, ako je všeobecne známe, sa nedá žiadnym spôsobom ovládať, avšak nástenné hodiny nám uľahčujú každodennú prípravu jedál a plánovanie aktivít. Pri varení často pozeráme na hodinky, aby sme sa uistili, že obed je už pripravený. Taktiež pri plánovaní každodenných aktivít kontrolujeme čas, aby sme si v tejto rutine našli chvíľku iba pre seba.

Moderné hodiny na stenu, ktoré si zvoliť?

Moderné nástenné hodiny sú tie, ktoré sú trvanlivé, odolné voči mechanickému poškodeniu a vyblednutiu farieb. Materiálom, z ktorého vyrábame naše sklenené hodiny, je tvrdené sklo s hrúbkou približne 4 mm. Výrobky vyrobené z tvrdeného skla sú mimoriadne odolné. Málokedy sa poškriabe, farby zostávajú živé aj po niekoľkých rokoch používania. Trvanlivosť je faktorom, ktorý by mal byť pri výbere vhodných hodín prioritou.

Jarné vzory a farby

Jar je ideálny čas vyskúšať si také kombinácie vzorov a farieb, ktorých ste sa vždy obávali. Na jar sa rozhodnite pre experimenty a živé, svetlé farby, ktoré naplnia váš domov pozitívnou energiou a spôsobia, že budete ochotnejšie vykonávať každodenné úlohy. Pripravili sme pre vás niekoľko jarných inšpiráciou pre kuchyňu alebo obývaciu izbu. Trendom tejto sezóny sú nástenné hodiny:

Nástenné hodiny Pastelové kvety
Tento model bude krásnym a ženským doplnkom do obývačky alebo kuchyne. Intenzívna ružová je farba, ktorú stojí za to použiť v jarných dekoráciách. Dokonale bude dopĺňať biely kuchynský nábytok a oživí kuchyňu v škandinávskom štýle.

Nástenné hodiny Jarná lúka
V sezóne jar / leto 2020 budú v móde všetky vzory a kombinácie kvetov. Vďaka kvetinovej lúke v pastelových farbách získa spálňa subtílne a žensky jemný a romantický charakter. Ak neplánujete radikálnu zmenu interiéru, bude daná ozdoba dokonalým doplnkom celej kompozície.

Nástenné hodiny Poľné vlčie maky
V poľných kvetoch je ukryté skutočné kúzlo tohto ročného obdobia. Aj keď sú veľmi jemné a nevydržia dlho, ich motív je veľmi obľúbený. Nástenné hodiny s poľnými kvetmi krásne doplnia jarnú dekoráciu kuchyne alebo obývačky. Červená farba vlčích makov vizuálne oživí každý interiér.

Čítajte tiež:
Fototapeta do obývačky - ako si vybrať dokonalý motív a vytvoriť jedinečný priestor
22.04.2024

Fototapeta do obývačky - ako si vybrať dokonalý motív a vytvoriť jedinečný priestor

Obývacia izba sa vyvíja ako plátno pre osobné vyjadrenie, miesto stretnutí, kde sa zdieľajú príbehy a uchovávajú spomienky. Silu tapiet pri premene tohto priestoru nemožno podceňovať. Udáva tón, ovplyvňuje náladu a pôsobí ako odraz osobného štýlu.

viac
Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie
21.03.2024

Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie

Kuchyňa si zaslúži viac než len funkčný dizajn; túži po štipke osobnosti, troche kreativity a bohatej porcii štýlu. Kuchyne a jedálne, epicentrá kulinárskych tvorov a spoločenských stretnutí, by mali odrážať nielen funkčnosť, ale aj teplo a osobnosť tých, ktorí ich obývajú.

viac
Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024
23.02.2024

Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024

Ak snívate o tom, že vaša kúpeľňa bude jedinečná, ste na správnom mieste. Ponorme sa do sveta luxusných kúpeľňových trendov, kde záleží na každom detaile, a premeňme svoj priestor na oázu štýlu a pohodlia.

viac
Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie
15.12.2023

Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie

Zrkadlo zohráva kľúčovú úlohu, nielen nám pomáha v každodenných rituáloch, ale tiež je dôležitým dekoračným prvkom. V dnešnom článku rozvineme tému výberu zrkadla do kúpeľne, preskúmame rôzne typy zrkadiel, povedieme sa praktickými tipmi a inšpiráciami a pozrieme sa na aktuálne trendy.

viac