1. /
    2. Pre zákazníkov
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kancelária

Maľby na skle – business

obchodné dekorácie

Business kategória vyzerá skvele na maľbách zo skla. Táto zaujímavá dekorácia sa dobre hodí do kancelárií, pobočiek bánk, poisťovní a iných finančných inštitúcií.

Obrazy na skle sa vyznačujú výnimočnou čistotou a eleganciou. Lesklé sklo a minimalistický rám spolu vytvárajú jedinečnú nástennú dekoráciu. Vďaka svojmu vzhľadu zdôrazňujú profesionalitu a modernosť danej spoločnosti alebo kancelárie. Moderný dizajn sklenenej dekorácie je jednou z mnohých základných výhod tohto typu maliarstva.

Ďalšie zaujímavé motívy na našich sklenených maľbách sú zamerané na rozvoj podnikateľskej činnosti s dôrzom na zvýšenie motivácie. Takéto maľby na skle v každej kancelárii, budú nielenže zdôrazňovať modernitu spoločnosti, ale poukazujú aj na inovatívny prístup spoločnosti k prispôsobeniu kancelárie a vo zvýšenej miere kladú dôraz na rozvoj zamestnanca.
.



1. OBRAZ NA SKLE VÝZVA V MEZINÁRODNÍM OBCHODU, DUEL, PODNIKÁNÍ
Tento obraz nám poskytne veľa myšlienok o našom podnikaní alebo profesionálnej kariére. Ukľudňujúca voda s oblohou a dvaja ľudia na samostatných ostrovoch so stromom v tvare puzzle. Ak patríte medzi tých, ktorí radi premýšľajú, tento motív maľby je určený a vytvorený pre Vás.

2. OBRAZ NA SKLE PODNIKATEL S RAKETOU, GRAF, VYDĚLÁVAT
Táto sklenená dekorácia nám ukazuje raketový rast. Môže sa spájať s osobným rozvojom alebo rozvojom našej kariéry a zvyšovaním platov. Je ťažké ho nepovažovať za motivačný obraz.

3. OBRAZ NA SKLE AMERICKÉ BANKOVKY, PENÍZE, DOLARY
Tento zaujímavý sklenený obrázok ukazuje americké bankovky. Ak máme radi peniaze alebo nás jednoducho zaujímajú, je to téma nástennej dekorácie, vhodná pre nás.

Viac obrazov na skle s motívom podnikania a motivácie nájdete v našej galérii sklenených dekorácií.

Čítajte tiež:
Fototapeta do obývačky - ako si vybrať dokonalý motív a vytvoriť jedinečný priestor
22.04.2024

Fototapeta do obývačky - ako si vybrať dokonalý motív a vytvoriť jedinečný priestor

Obývacia izba sa vyvíja ako plátno pre osobné vyjadrenie, miesto stretnutí, kde sa zdieľajú príbehy a uchovávajú spomienky. Silu tapiet pri premene tohto priestoru nemožno podceňovať. Udáva tón, ovplyvňuje náladu a pôsobí ako odraz osobného štýlu.

viac
Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie
21.03.2024

Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie

Kuchyňa si zaslúži viac než len funkčný dizajn; túži po štipke osobnosti, troche kreativity a bohatej porcii štýlu. Kuchyne a jedálne, epicentrá kulinárskych tvorov a spoločenských stretnutí, by mali odrážať nielen funkčnosť, ale aj teplo a osobnosť tých, ktorí ich obývajú.

viac
Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024
23.02.2024

Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024

Ak snívate o tom, že vaša kúpeľňa bude jedinečná, ste na správnom mieste. Ponorme sa do sveta luxusných kúpeľňových trendov, kde záleží na každom detaile, a premeňme svoj priestor na oázu štýlu a pohodlia.

viac
Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie
15.12.2023

Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie

Zrkadlo zohráva kľúčovú úlohu, nielen nám pomáha v každodenných rituáloch, ale tiež je dôležitým dekoračným prvkom. V dnešnom článku rozvineme tému výberu zrkadla do kúpeľne, preskúmame rôzne typy zrkadiel, povedieme sa praktickými tipmi a inšpiráciami a pozrieme sa na aktuálne trendy.

viac