1. /
    2. Pre zákazníkov
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Sezónne dekorácie

Samolepka na dvere do kúpeľne – výnimočný darček na Vianoce!

tulu dvere

Premýšľali ste niekedy o tom, ako môžete vyzdobiť dvere do kúpeľne? Nie je to ľahká úloha – je to miesto, kde neustále pôsobia vysoké teploty a vlhkosť. Preto je určite väčšina z vás prekvapená, keď sa dozvie, že existujú pôsobivé samolepky na dvere do kúpeľne.

Kúpeľňu si prevažne spájame s kachličkami rôznych veľkostí a farieb a absenciou dekorácie kvôli všadeprítomnej vlhkosti. Najčastejšie v kúpeľniach môžeme vidieť umelé rastliny, nádherne voňajúce sviečky, kufríky na kozmetiku, ale samolepky?

Možno to ešte neviete, ale samolepky na dvere z nášho obchodu sa perfektne osvedčia nielen ako dekorácia dverí do obývacej izby alebo kuchyne, ale tiež do kúpeľne. Sú vodoodolné, takže vlhký vzduch nespôsobí ich odlepenie alebo vzduchové bubliny pod nimi. Poskytuje nám to neobmedzený počet možností, ako usporiadať miestnosť, pretože výber dostupných vzorov, farieb a motívov je veľmi široký. A keďže sú odolné voči škrabancom a prachu, potešia po dlhý čas náš zrak živými farbami (nestrácajú farbu).

Prečo by sme mali uvažovať o kúpe samolepky na dvere do kúpeľne? Okrem toho, že bude originálnou a nevídanou dekoráciou, získa si rýchlo srdce členov domácnosti a hostí. Každú samolepku možno orezať na mieru, takže ani zložito zabudované dvere nebudú prekážkou pre vytvorenie jedinečnej atmosféry.

Do Vianoc zostávajú necelé dva týždne a vy stále hľadáte neobvyklý darček pre svojich blízkych? Samolepku na dvere môžete umiestniť v akomkoľvek interiéri, nielen v kúpeľni. Čas montáže tejto samolepky na dvere je veľmi krátky a samotná montáž je pohodlná. Ušetríte čas a peniaze, ktoré by ste museli použiť na výmenu alebo oblepenie celých dverí.

Jedným z najpopulárnejších trendov dekorácie miestností sú dekorácie, ktoré nevyžadujú vynaloženie značného úsilia. Tradičné tapety sú z dôvodu rýchlej inštalácie ochotne nahradzované samolepiacimi. Samolepiaca tapeta na dvere je praktickým riešením pre zmenu vzhľadu interiéru bez toho, aby bolo nutné vykonávať časovo náročnú renováciu.

Nižšie uvádzame niekoľko sviatočných inšpirácií pre nálepky na dvere:

1. Samolepka na dvere Višne – Višne sú základom každého vydareného pečenia. Na slávnostnom stole nebudú chýbať višne v likéri alebo pariaci sa kysnutý višňový koláč. Aj keď višne sú určite ovocím konca leta, vyzerajú nádherne na zelenom stromčeku alebo v kombinácii s tmavošedou farbou.

2. Samolepka na dvere Pomaranče – Aká je najviac rozpoznateľná vôňa Vianoc? Samozrejme – pomaranče a klinčeky! Bez pomarančov nie sú Vianoce! Tieto samolepky na dvere odporúčame predovšetkým vlastníkom tmavých (alebo čiernych) kúpeľní – vytvoria nádherný kontrast a farbu.

3. Samolepka na dvere Okvetné lístky ruží – kto z nás by si nechcel vo vianočnom období dopriať trochu luxusu, akým je kúpeľ vo vani plnej okvetných lístkov ruží? Hlboká tmavočervená farba v kombinácii so šedou dajú každému interiéru romantický nádych a vyvolajú krásne spomienky, tak čo viac si priať?

Čítajte tiež:
Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie
21.03.2024

Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie

Kuchyňa si zaslúži viac než len funkčný dizajn; túži po štipke osobnosti, troche kreativity a bohatej porcii štýlu. Kuchyne a jedálne, epicentrá kulinárskych tvorov a spoločenských stretnutí, by mali odrážať nielen funkčnosť, ale aj teplo a osobnosť tých, ktorí ich obývajú.

viac
Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024
23.02.2024

Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024

Ak snívate o tom, že vaša kúpeľňa bude jedinečná, ste na správnom mieste. Ponorme sa do sveta luxusných kúpeľňových trendov, kde záleží na každom detaile, a premeňme svoj priestor na oázu štýlu a pohodlia.

viac
Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie
15.12.2023

Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie

Zrkadlo zohráva kľúčovú úlohu, nielen nám pomáha v každodenných rituáloch, ale tiež je dôležitým dekoračným prvkom. V dnešnom článku rozvineme tému výberu zrkadla do kúpeľne, preskúmame rôzne typy zrkadiel, povedieme sa praktickými tipmi a inšpiráciami a pozrieme sa na aktuálne trendy.

viac
Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky
28.11.2023

Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky

Predvianočné obdobie je najkrajším obdobím roka. Tmavé večery osvetľujú krásne vianočné ozdoby, v obchodoch sa objavujú inšpirácie a nápady na originálne darčeky a my prehľadávame stránky s receptmi, aby sme vybrali tie najlepšie a prekvapili tak našich hostí.

viac