1. /
    2. Pre zákazníkov
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Obývacia izba

5 najobľúbenejších fototapiet do obývacej izby

kvetinové dekorácie

V čase, keď sme všetci doma, sa nenudia iba deti. Pomaly sa končí už druhý mesiac, situácia je stále neistá a ešte nie je koniec. Čo teda s voľným časom? Mnohí z nás hľadajú na internete inšpiráciu do kuchyne, obývacej izby alebo spálne. Teraz je veľmi dobré obdobie, aby sme vyvinuli úsilie a osviežili naše interiéry.

Rýchla a jednoduchá premena interiéru

Dni, kedy sme na zmenu výzdoby museli čakať dlhé týždne, najmä v zlom počasí, keď farba pomaly schla, sú už minulosťou. Dnes môžete radikálne zmeniť vzhľad vašej obývačky alebo spálne v priebehu niekoľkých desiatok minút. Ako na to? Pomocou farebných tapiet. Materiál, z ktorého sú naše fototapety vyrobené, je odolný voči nečistotám, oderu a mechanickému poškodeniu. Raz prilepenú tapetu môžete niekoľkokrát odlepiť a znova prilepiť bez toho, aby ste poškodili steny. Čo je dôležité – vrstvu, na ktorú nalepíte materiál Magicstick, by ste pred tým mali vyčistiť a vyhladiť, a predovšetkým by nemala byť natretá akrylovou alebo latexovou farbou. Hladký a čistý povrch zaisťuje dobrú priľnavosť tapety.

Najmódnejšie vzory sezóny jar/leto 2020

Tejto sezóne rozhodne vládnu rastlinné a kvetinové motívy. Trend, o ktorom môžeme s istotou povedať, že ašpiruje na trend roku 2020, je kombináciou štýlu boho a lásky k rastlinám. Hoci samotná tendencia spestrenia interiérov živými kvetmi a rastlinami už nejakú dobu trvá, teraz ju môžeme vidieť aj v dekoratívnych motívoch: kvety, listy, rastliny, palmy. Druhý, výrazný štýl výzdoby interiéru je geometrický štýl, ktorý sa často spája s láskou k botanickým kompozíciám. Na stenách môžete okrem toho vidieť aj krásne krajinomaľby z exotických ciest a vtáčie vzory. Pripravili sme pre vás šesť nápadov, vďaka ktorým štýlovo a vkusne osviežite svoju obývačku.

1. Skalné dvere
Fototapeta s výhľadom je skvelým motívom na použitie do kuchyne alebo obývačky. V súčasnej situácii sa dovolenka v raji odložila na neurčito, preto je dobré mať možnosť obdivovať podobné výhľady každý deň. Samolepiaca fototapeta Skalné dvere vdýchne miestnostiam škandinávsky charakter a prelomí strohú bielu farbu.

2. Vzorované sukulenty
Sukulenty sú jedným z obľúbených dekoratívnych motívov. Najčastejšie sa používajú ako dekorácia okien alebo obývacej izby, ale ich krása nás natoľko očarila, že sme sa rozhodli ich preniesť na fototapetu. Odnímateľná fototapeta Vzorované sukulenty doplní obývaciu izbu v štýle mestskej džungle.

3. Letokruh
Pri návrate k prírode a všetkému, čo je prírodné, sa často stretávame s vidieckym štýlom, ktorý kombinuje záľubu strohých, drevených prvkov so štýlom boho. Ak sa tu nájdu milovníci vidieckeho štýlu, samolepiaca fototapeta Letokruh bude pre nich ideálnym doplnkom do kuchyne alebo obývačky.

4. Ružové plameniaky
Vtáky a vtáčie motívy sú dekoratívnym trendom, ktorý je už dlho obľúbenou voľbou. Medzi najobľúbenejšie vtáky používané v interiérovej výzdobe patria plameniaky. Práve pastelová ružová v kombinácii s čiernou farbou ich robí jedinečnými. Odnímateľná fototapeta Ružové plameniaky je skvelou voľbou do spálne alebo detskej izby.

5. Geometrická aloa
Geometria je prítomná v interiéroch už veľmi dlho a nemieni tak skoro odísť. Geometrické vzory dominujú škandinávskemu alebo loftovému štýlu, ale našu samolepiacu fototapetu Geometrická aloa môžete bez obáv použiť v interiéroch zariadených vo vidieckom štýle alebo v štýle mestskej džungle. Zelená oživí priestor a vdýchne mu charakter.

Dúfame, že naše fototapety vás inšpirujú k vytvoreniu originálneho priestoru, kde sa budete cítiť pohodlne a bezpečne.

_________________________________________________________________

AKRYLOVÉ ALEBO SKLENENÉ KUCHYNSKÉ PANELY

Čítajte tiež:
Fototapeta do obývačky - ako si vybrať dokonalý motív a vytvoriť jedinečný priestor
22.04.2024

Fototapeta do obývačky - ako si vybrať dokonalý motív a vytvoriť jedinečný priestor

Obývacia izba sa vyvíja ako plátno pre osobné vyjadrenie, miesto stretnutí, kde sa zdieľajú príbehy a uchovávajú spomienky. Silu tapiet pri premene tohto priestoru nemožno podceňovať. Udáva tón, ovplyvňuje náladu a pôsobí ako odraz osobného štýlu.

viac
Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie
21.03.2024

Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie

Kuchyňa si zaslúži viac než len funkčný dizajn; túži po štipke osobnosti, troche kreativity a bohatej porcii štýlu. Kuchyne a jedálne, epicentrá kulinárskych tvorov a spoločenských stretnutí, by mali odrážať nielen funkčnosť, ale aj teplo a osobnosť tých, ktorí ich obývajú.

viac
Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024
23.02.2024

Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024

Ak snívate o tom, že vaša kúpeľňa bude jedinečná, ste na správnom mieste. Ponorme sa do sveta luxusných kúpeľňových trendov, kde záleží na každom detaile, a premeňme svoj priestor na oázu štýlu a pohodlia.

viac
Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie
15.12.2023

Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie

Zrkadlo zohráva kľúčovú úlohu, nielen nám pomáha v každodenných rituáloch, ale tiež je dôležitým dekoračným prvkom. V dnešnom článku rozvineme tému výberu zrkadla do kúpeľne, preskúmame rôzne typy zrkadiel, povedieme sa praktickými tipmi a inšpiráciami a pozrieme sa na aktuálne trendy.

viac