1. /
    2. Pre zákazníkov
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Pre detskú izbu

Tapety do detskej izby a izieb tínedžerov – perfektný spôsob, ako rýchlo a pôsobivo vyzdobiť interiér!

tapety do detskej izby

Tapety a fototapety do detskej izby sú veľmi obľúbené. Je to skvelý spôsob, ako prispôsobiť výzdobu interiéru svojmu charakteru a záujmom, vytvoriť útulný priestor plný dobrého štýlu. Ale čo si vybrať –fototapety na mieru alebo radšej 3D tapety do detskej izby? V skutočnosti bude akékoľvek rozhodnutie dobré, pretože každá dekorácia vytvorí jedinečnú atmosféru

Aké tapety vybrať do chlapčenskej izby?

Automobily, motorky, dinosaury, budovy ... Výber je naozaj veľmi veľký a všetko závisí od toho, akú predstavu o vlastnej izbe má mladý nadšenec módnych interiérov. Perfektne sa hodia fototapety na zákazku, s motívmi, ktoré najlepšie odrážajú chlapčenské záujmy. Fototapety môžu byť rôzne, aj keď tu vládnu dekorácie súvisiace s vozidlami alebo obľúbenými superhrdinami, ideálne pre malého milovníka dobrodružství.

nástenná maľba pre dievčenské izba

Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a zvoliť si takú dekoráciu, ktorá ozdobí celú stenu alebo jej menšiu verziu, pre zavesenie napr. nad stolom. Takisto by vás mohli zaujať tapety, vďaka ktorým už jedným pásom môžete vytvoriť zaujímavú výzdobu. Ak ide o farby, neexistujú žiadne obmedzenia, ale je dobré venovať pozornosť vhodnej kombinácii s nábytkom, podlahou a zvyškom stien, aby bolo zariadenie jednotné.

Aké tapety vybrať do dievčenskej izby?

Aj tu sú najlepšou voľbou fototapety na zákazku. Typické dievčenské sú kvety, vtáky, ale tiež v poslednej dobe sú v móde jednorožci, aj keď samozrejme všetko závisí od vkusu dievčaťa, ktoré v izbe býva. Je však vidieť túžbu po jemnosti a akejsi sladkosti, aj keď vôbec neprevláda ružová farba! Pokiaľ ide o fototapety do dievčenskej izby, vládnu pastelové farby, vďaka ktorým interiér získa trochu kúzla a romantiky.

Okrem ružovej to môžu byť aj odtiene béžovej, fialovej a často modrej a žltej farby. Veľmi módne vyzerajú fototapety za posteľou – môžu zobrazovať rozkošné mačiatko, zajačika alebo kvety, čo vytvorí dokonalý kútik pre malého rojka. Ak sa rozhodnete pre tapety, môžete si tiež zvoliť viac či menej vzorované – veľmi zaujímavo vyzerajú kombinácie jednofarebných tapiet so vzorovaným pásom, vďaka ktorým si môžete vytvoriť atraktívne a štýlové bývanie.

tapety pre teenagerov

Aké tapety vybrať pre tínedžerov?

Ak ide o tapety do detskej izby, fotografie rôznych zariadení dokazujú, že prevládajú ľahké a rozprávkové motívy. Na druhej strane dekorácie do izby pre tínedžera sú už univerzálnejšie, dospelejšie, možno povedať, že silnejšie. Ak ide o fototapety pre tínedžerov a tapety vo všeobecnosti, móda sa zameriava na výraznejšie vzory. Veľmi populárne sú silne zdôraznené motívy, ako sú fototapety z hier alebo fototapety s nápismi, graffiti atď.

Pri výbere fototapety alebo tapety do detskej izby sa zamerajte na záujmy dieťaťa alebo tínedžera. Široká ponuka vám určite umožní nájsť niečo vhodné, čo vám dovolí na dlhú dobu perfektne zariadiť ich miestnosť a vďaka čomu bude izba skvelým miestom nielen na zábavu, ale aj na oddych, učenie alebo stretnutie s priateľmi.


 5 NAJOBĽÚBENEJŠÍCH FOTOTAPIET DO OBÝVACEJ IZBY

 PÄŤ NÁPADOV NA JARNÚ VÝZDOBU OBÝVACEJ IZBY

Čítajte tiež:
Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie
21.03.2024

Obrazy do kuchyne a jedálne - chutné inšpirácie na stenové dekorácie

Kuchyňa si zaslúži viac než len funkčný dizajn; túži po štipke osobnosti, troche kreativity a bohatej porcii štýlu. Kuchyne a jedálne, epicentrá kulinárskych tvorov a spoločenských stretnutí, by mali odrážať nielen funkčnosť, ale aj teplo a osobnosť tých, ktorí ich obývajú.

viac
Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024
23.02.2024

Ako si moderne zariadiť kúpeľňu? Tipy a trendy na rok 2024

Ak snívate o tom, že vaša kúpeľňa bude jedinečná, ste na správnom mieste. Ponorme sa do sveta luxusných kúpeľňových trendov, kde záleží na každom detaile, a premeňme svoj priestor na oázu štýlu a pohodlia.

viac
Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie
15.12.2023

Aké zrkadlo do kúpeľne? Praktické tipy a inšpirácie

Zrkadlo zohráva kľúčovú úlohu, nielen nám pomáha v každodenných rituáloch, ale tiež je dôležitým dekoračným prvkom. V dnešnom článku rozvineme tému výberu zrkadla do kúpeľne, preskúmame rôzne typy zrkadiel, povedieme sa praktickými tipmi a inšpiráciami a pozrieme sa na aktuálne trendy.

viac
Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky
28.11.2023

Vianočná výzdoba interiéru – praktické dekorácie na sviatky

Predvianočné obdobie je najkrajším obdobím roka. Tmavé večery osvetľujú krásne vianočné ozdoby, v obchodoch sa objavujú inšpirácie a nápady na originálne darčeky a my prehľadávame stránky s receptmi, aby sme vybrali tie najlepšie a prekvapili tak našich hostí.

viac